linkedin linkedin

Actueel

18-04-2019 Vacature Stedenbouwkundige

18 april 2019
Afbeelding bij Stedenbouwkundige

Stedenbouwkundige (m/v)
(Uren in overleg)

Witpaard is een adviesbureau voor gebiedsontwikkeling. Zij maken deel uit van de Van den Berg Groep (adviseurs, architecten, bouwkundigen en stedenbouwkundigen). Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een stedenbouwkundige die als professional meestuurt aan de koers van Witpaard.

Functieomschrijving
Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt gaan met het uitbreiden van je netwerk, ophalen van nieuw werk en het aanboren van nieuwe markten. Uiteraard in samenwerking met de collega’s van Witpaard, maar ook met onze architecten en bouwkundigen. 

Een greep uit het takenpakket
Adviseren Verkavelingen 
Ontwerpen
Netwerk aanspreken en opbouwen
Visualiseren
Witpaard verder uitbouwen

JIJ 
Bent toe aan een volgende stap in je loopbaan
Wilt je verder ontwikkelen en nauw samenwerken binnen Van den Berg Groep
Hebt ruime ervaring in ruimtelijke ordening, stedenbouw en planologie en affiniteit met landschap
Werkt graag met Sketch Up, InDesign, Illustrator en AutoCad/Microstation
Hebt een bruikbaar netwerk opgebouwd en gaat graag contacten aan
Bent in staat collega’s mee te nemen in veranderingen

Wij bieden je een betrokken team collega’s, een dynamische werkomgeving, kans om je te ontwikkelen en een passend salaris bij jouw ervaring. 

Ben jij enthousiast over deze functie? Stuur dan een motivatie en CV vóór 1 juni 2019 t.a.v. Marijke Rauws (HR) naar sollicitaties@vandenberggroep.nl. Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je haar via 038-3859739 bereiken.


Deel dit bericht via: twitter linkedin

18-04-2019 Vacature Juridisch planoloog

18 april 2019
Afbeelding bij Juridisch planoloog

Juridisch planoloog (m/v)
16 - 24 uur per week (2 - 3 dgn/wk)

Witpaard is een adviesbureau voor gebiedsontwikkeling. Zij maken deel uit van de Van den Berg Groep (adviseurs, architecten, bouwkundigen en stedenbouwkundigen). Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een juridisch planoloog.

Functieomschrijving
Je stelt de planregels op voor bestemmingsplannen. Daarnaast ben je de juridische vraagbaak voor collega’s en opdrachtgevers die je hierin van advies voorziet. Je stelt offertes op voor klanten waarbij je een goede inschatting kunt maken van de uren die door jou en je collega’s aan de opdracht worden besteed. 

Een greep uit het takenpakket

  • Adviseren
  • Opstellen regels
  • Ruimtelijke vraagstukken
  • Netwerk aanspreken en opbouwen


JIJ 

  • Bent pragmatisch en flexibel ingesteld
  • Wilt nauw samenwerken binnen Van den Berg Groep
  • Volgt op de voet de ontwikkelingen van de nieuwe omgevingswet
  • Hebt enkele jaren ervaring in het opstellen van bestemmingsplannen met de focus op regels
  • Bent in staat collega’s mee te nemen in veranderingen/positief te beïnvloeden


Wij bieden je een betrokken team collega’s, een dynamische werkomgeving, kans om je te ontwikkelen en een passend salaris bij jouw ervaring. 

Ben jij enthousiast over deze functie? Stuur dan een motivatie en CV vóór 1 juni 2019 t.a.v. Marijke Rauws (HR) naar sollicitaties@vandenberggroep.nl. Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je haar via 038-3859739 bereiken.


Deel dit bericht via: twitter linkedin

01-02-2019 Heerderhof Heerde

1 februari 2019
A. Heerderhof

Witpaard heeft haar medewerking verleend aan het maken van een bestemmingsplan voor een inbreidingslocatie op een gedeelte van het terrein van voormalig verpleeghuis Wendhorst in Heerde.  Een gebied liggend aan de zuidkant van Heerde, grenzend aan het buitengebied. Het meest oostelijke gedeelte van het gebied heeft ruimte voor verschillende soorten koopwoningen.

Op 30 januari heeft Witpaard meegeholpen bij de inloopavond ten behoeve van het bestemmingsplan. Deze avond werd georganiseerd door Van Wonen en Gemeente Heerde. Wij hebben uitleg gegeven aan zowel potentiële kopers als aan mensen uit de buurt van het plangebied over de mogelijkheden voor bouw, die het bestemmingsplan biedt, met ook een link naar het beeldkwaliteitsplan.

Voor meer informatie kan de site Van Wonen worden bezocht: www.woneninheerderhof.nl.

Voor vragen over dit project of over bijvoorbeeld bestemmingsplannen kunt u terecht bij Jitze Terpstra. Jitze is bereikbaar op 038 - 421 68 00 of per e-mail: jitze.terpstra@witpaard.nl.


Deel dit bericht via: twitter linkedin